top of page

Australia Investors Group

Public·20 members

Axşam saatlarında evdə işlərimi bitirdikdən sonra bir az boş vaxtım qalır və həmin vaxtı gündəlik rutinimdən fərqli keçirmək istəyirəm. Hər dəfə uzun müddət məşğul olmaq istəmirəm, bəzən sadəcə qısa fasilə kifayət edir. Azərbaycanda belə onlayn seçimləri araşdıranlar platformanın mobil telefonda rahat işləməsi, səhifələrin sürətli açılması və istifadəyə başlamağın sadə olması ilə yanaşı hansı xüsusiyyətləri müqayisə edirlər?

3 Views

Axşamlar işdən sonra bir az vaxtım qalanda əvvəlki kimi avtomatik olaraq sosial şəbəkələri açmıram. Orada bir neçə dəqiqə keçirmək olar, amma sonra eyni videoları və mövzuları görmək adamı yorur. Ona görə bəzən internetdə fərqli rəqəmsal seçimlərə baxıram. Bir dəfə belə axtarış zamanı ünvanına rast gəldim. Səhifəni açıb bir müddət nəzərdən keçirdim, məlumatları oxudum və linki yadda saxladım. Məncə, axşam vaxtını bir az fərqli keçirmək istəyənlər üçün maraqlı alternativ ola bilər. Mən özüm yeni bir səhifəyə daxil olanda əvvəlcə qaydaları və şərtləri oxuyuram. Nəyin necə işlədiyini başa düşmək mənim üçün vacibdir, çünki sonra qərar vermək daha rahat olur. Bəzən insanlar bir dostunun məsləhətinə görə dərhal seçim edirlər, mən isə əvvəlcə özüm baxmağa üstünlük verirəm. Hər kəsin zövqü eyni deyil axı. :) Ona görə bu ünvanı hamıya uyğun seçim kimi yox, sadəcə əlavə variant kimi qeyd edirəm. Maraqlananlar özləri nəzər salıb fikirlərini formalaşdıra bilərlər.

bottom of page